FOOD DIARY ÚNOR

24. února 2015 v 17:45 | The Red Carpet |  Lifestyle
Ahoj! Jak jsem slíbila, budu přibližně po měsíci přidávat food diary plus jeden recept a tady je únorový příspěvek. Snažím se jíst pořád zdravěji a zdravěji, takže teď můj jídelníček sestává převážně ze salátů. Pravidelný nákup obsahuje například zralé avokádo, rajčata, cottage sýr a tmavý chleba. A tady jsou fotky:

Salát s rajčaty, mozzarelou a olivovým olejem | Tmavý toustový chleba s rozmačkaným avokádem a cottage sýrem | Krevetový salát s avokádem | Salát s rajčaty a cottage sýrem | Salát z polníčku s rajčaty, smaženými žampiony a cottage sýrem | Kuskus se šunkou, rajčaty a sýrem

A recept dnes bude na KREVETOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM!

Ingredience
Jedno balení středně velkých loupaných krevet (120g na osobu)
Tmavý toustový chleba
Avokádo
Máslo
Olivový olej
Česnek
Sůl
Pepř

PŘÍPRAVA
Krevety necháme rozmrznout, na pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme nakrájený nebo prolisovaný česnek. Na to hodíme krevetky a smažíme z obou stran asi tři minutky. Osolíme, opepříme (je možné přidat třeba ještě limetkovou šťávu nebo chilli, já nedávám). Pak přidáme trochu másla a necháme rozpustit. Mezitím si nakrájíme avokádo na kostičky a k nim pak přidáme krevety. Na zbylém tuku z pánve krátce osmahneme tmavý chleba a podáváme.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil, mějte se krásně a ahoj u dalšího článku!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mersmerize Mersmerize | Web | 24. února 2015 v 17:56 | Reagovat

Super recept - krevety a celkově saláty - to je moje. A úžasný fotky - dostala jsem z nich hlad :D :)

2 theredcarpet theredcarpet | Web | 24. února 2015 v 22:33 | Reagovat

[1]: Děkuju moc! No, povídej mi o tom, jen jsem to dopsala, šla jsem si udělat něco dobrýho! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama